Снимка: IStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през Страстната седмица? Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 26 април – 2 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Предстои период, изпълнен с динамични и противоречиви събития. Не е изключено в началото на седмицата да присъствате на не особено приятни случки или инциденти. Няма да ви засегнат пряко, само ще ви впечатлят и ще ги запомните, обаче не е нужно да ги приемате прекалено лично. През втората половина настроението ще е по-ведро. Грижите по подготовката на светлия празник ще ви обгърнат изцяло и няма да имате време за тъжни мисли. Празничните покупки са приятно занимание, но все пак не се увличайте и не прекалявайте с разходите.

Телец

С каквото и да се заемете, правете го старателно, разумно и съсредоточено. Спазвайте правилата и обръщайте внимание на детайлите, ще се окажат от съществено значение. Не хитрувайте и не се опитвайте да постигате целите си за чужда сметка. Всяка вреда, волна или неволна, която нанесете през тази седмица, ще ви струва скъпо не само в материален, но и в морален аспект. Не забравяйте, че парите обичат реда. Управлявайте приходите си така, че ако не успеете да ги увеличите, поне да запазите нивото им.

Вижте какво очаква останалите зодии в Страсната седмица в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase